18:30

Lindome GIF Vit

Referat

Referat: Dalen/Krokslätts FF Blå - Lindome GIF Vit

Förra helgen blev det tyvärr två förluster så revanschlusten var stor inför matchen mot Lindome. Det brukar vara bra och tuffa matcher mot Lindome och denna gången var inget undantag.

Första halvleken är jämn. Vi spelar bra fotboll utan att riktigt få utdelning samtidigt som motståndarna också spelar bra. Lindome skapar mest chanser och Marek står för några riktigt fina räddningar. Tillslut ger dock alla chanser resultat för Lindome som tilldelas straff som de förvaltar på ett säkert sätt. Ställningen står sig till halvlek.

I halvtid är ändå känslan att vi är det bättre laget. Vi pratar om att ha tålamod och att fortsätta trycka på.

Sedan kommer vi till den andra halvleken, som såhär långt är den bästa vi har gjort under 2023. Vi rullar runt Lindome och efter att Leon sätter ditt kvitteringen är vi totalt dominanta. Vi gör två snabba efter det genom Joel x2. Rasmus får en eloge för ett starkt arbete längst fram, effektiv både som målvakt och anfallare! Vi fortsätter spela bra och lyckas göra 4-1 när Joel fullbordar sitt hattrick??

En otroligt stark insats som vi tar med oss in i kommande matcher. På fredag är det megaderby på Åbyvallen mot Mölndal att se fram emot!

Matchens lirare
Joel
Startar på sidan efter att ha spelat 75 minuter för A-laget dagen innan men hoppar in och gör hattrick. Starkt!