18:30

Hovås Billdal IF 2

Referat

Referat: Dalen/Krokslätts FF Blå - Hovås Billdal IF 2

Andra premiärmatchen för helgen och denna gången blev det tyvärr bara en poäng. Känslan var bra inför matchen med fantastiska vädermässiga förutsättningar och mycket publikstöd, vilket vi tackar för!

Vi rivstartar matchen och gör mål redan efter fem minuter efter ett fint anfall som avslutas med att Erik placerar in 1-0. Efter detta jobbar sig Hovås in i matchen. Det är ett lag med många individuella kvaliteter som skapar några farliga chanser. Halvleken präglas dock av Hawaii-fotboll utan något riktigt övertag för något lag.

Andra halvleken är också jämn. Hovås slår mycket långt men vi står emot bra. Stundtals bjuder vi även på fin fotboll men det är svårt att spela sig ur Hovås höga press. I slutet träffar vi ribban och på den påkommande kontringen sätter Hovås in 1-1 med tre minuter kvar att spela. Alltid lika tufft att släppa in mål men en poäng är bättre än ingen och förmodligen rättvist idag. Vi tar nya tag igen nästa vecka då vi återigen spelar mot Hovås samt mot Älvängen.

Matchens lirare
Jack
- Hela backlinjen gör en bra match och håller emot i 87 minuter. Jack sticker ut lite extra med sitt lugn och brytsäkerhet.