• Referat: Dalen/Krokslätts FF - Hovås Billdal IF 2

Vi är tillbaka och detta med bravur! Detta var en väldigt bra match i långa stunder från oss men ger oss även mycket att arbeta med, vilket alltid är kul. Vi spelar stundtals riktigt bra fotboll men svajar lite defensivt ibland och har på tok för bråttom i vissa anfall. Men vad gör egentligen det när man vinner med 5-2 i solskenet. Första halvleken är välspelad men jämn där vi som vanligt nuförtiden tar ledningen genom ett mål av Leon som stöter in ett inlägg från Marklund. Vi släpper sedan in Hovås i matchen som lyckas göra mål på en tilltrasslad fast situation. Innan halvlek tar vi ledningen med 2-1 efter en vacker kontring som slutar med att Marklund blir frispelad av Edvin och rundar sedan målvakten. Andra halvleken är mer Hawaii än vad vi önskade och matchen står och väger lite. Efter 25 minuter tar vi återigen tag i taktpinnen och gör snabbt både 3-1 och 4-1 genom Rasmus som hoppat in som anfallare i andra samt Edvin som avslutar ett fint anfall. Innan matchen är slut hinner vi släppa in en till fast situation till 4-2 men också stänga matchen helt genom vår målvakt och 2-målskytt för dagen Rasmus!!! Matchens lirare Rasmus - Målvakt i första halvleken och tvåmålsskytt i andra. En häftig insats som definitivt förtjänar matchens lirare. Marklund var nära med 3 assist och 1 mål men en målvakt som gör två mål är svårslaget! Juniorlag Herrar för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Match mot Hovås Billdal

Hej alla! Imorgon spelar vi hemma mot Hovås Billdal med avspark 19.00. Vi samlas på Vallen vid 17.45. Truppen som är uttagen är följande: Adam Nylén Axel John Nils Bedö Erik Viktor Tomas Leon Edvin Rasmus Jack Juniorlag Herrar för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: IFK Fjärås 2 - Dalen/Krokslätts FF

Ett dröjande referat kommer här så håller mig kort. En av de längre bortamatcherna för säsongen skulle inledas väldigt udda då ingen domare befann sig på plats när matchen skulle sparkas igång. 15 minuter efter avsatt tid och en nödlösning senare kunde matchen sparkas igång och den blixtinkallade domaren fick att göra med en gång. Vi börjar matchen starkt och har ett skott från Edvin som precis inte ville sig in. Strax efter detta får vi rött kort, innan klockan ens tickat över på 10 minuter. Tufft utgångsläge som gör att vi får göra en riktig kämpainsats. Vi lyckas faktiskt ta ledningen genom Bedö men släpper snabbt därefter in både 1-1 och 2-1 till Fjärås. Vi är trots utvisningen det spelförande laget och skapar några halvchanser. Efter 20 minuter in i andra får även Fjärås en man utvisad efter ett rejält hjärnsläpp och då är det verkligen game-on. Edvin placerar läckert in 2-2 och här är det verkligen vår match att vinna. Vi spelar faktiskt ganska bra men blir lite övermodiga och tappar snopet in 3-2 till Fjärås som även blir slutresultatet. Matchens lirare Marklund - Otacksam roll som ensam anfallare men gör att vi ändå kan etablera spelet med en man mindre. Är ofta på rätt plats vid rätt tillfälle men bollen ville tyvärr inte in denna matchen. Juniorlag Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer